Fijne Ear Savers, handig hulpmiddel voor je mondkapje

(1 klantbeoordeling)

1,50

Als je een mondkapje met elastieken draagt, kunnen de elastieken gaan irriteren achter je oor. Strakke elastieken op de huid zorgen voor irritatie. Deze irritatie wil je absoluut voorkomen, omdat je anders aan het mondkapje gaat zitten en mogelijk virussen en bacteriën aan je handen krijgt. Contact met het elastiek moet dus zoveel mogelijk worden voorkomen (of je draagt een alternatief mondkapje en je hebt geen last van irritatie van mondkapjes!).

Met een Ear Saver heb je daar geen last van! De handige Ear Savers draag je achter je hoofd en de elastieken van het mondkapje doe je achter de knoopjes van de Ear Saver i.p.v. achter je oren. Hierdoor wordt het contact met de oren geminimaliseerd en voel je alleen nog maar onze superzachte Ear Saver in je nek. Het elastiek zit alleen nog over de bovenkant van je oren, waardoor er veel minder tot geen irritatie van mondkapjes meer is.

Je kunt aangeven welke kleur je wilt, hoe lang hij moet zijn en of het voor een man of een vrouw is en ik heb hem binnen een dag voor je gemaakt en opgestuurd. De verzendkosten zijn € 1.00. Voor slechts € 2,50 heb je er dus al een in huis! Je kunt op de mail  van je bestelling antwoorden of het contactformulier invullen met hetzelfde mail-adres als je bestelling, als je de kleur en maat wilt doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke producten zo snel mogelijk naar je toekomen.

Artikelnummer: ES Categorie:

Beschrijving

Ear Savers voor je mondkapje

Waarom een Ear Saver?

Mondkapjes, daar kunnen we niet meer omheen. Zeker nu ze verplicht zijn in het OV. Comfortabel is helaas wel anders met een mondkapje… Heb je last van irritatie van mondkapjes? Daar hebben wij nu een oplossing voor!

Als je een mondkapje met elastieken draagt, kunnen de elastieken gaan irriteren achter je oor. Strakke elastieken op de huid zorgen voor irritatie. Deze irritatie wil je absoluut voorkomen, omdat je anders aan het mondkapje gaat zitten en mogelijk virussen en bacteriën aan je handen krijgt. Contact met het elastiek moet dus zoveel mogelijk worden voorkomen (of je draagt een alternatief mondkapje en je hebt geen last van irritatie van mondkapjes!).

Ear Savers met een mondkapje dragen
Irritatie van mondkapjes kan worden voorkomen

Wat doet een Ear Saver?

Met een Ear Saver heb je geen last van die irritatie! De handige Ear Savers draag je achter je hoofd en de elastieken van het mondkapje doe je achter de knoopjes van de Ear Saver i.p.v. achter je oren. Hierdoor wordt het contact met de oren geminimaliseerd en voel je alleen nog maar onze superzachte Ear Saver in je nek. Het elastiek zit alleen nog over de bovenkant van je oren, waardoor er veel minder tot geen irritatie van mondkapjes meer is.

Dit gaat niet ten koste van de strakheid van het mondkapje. Doordat er minder irritatie is, is er ook minder neiging om aan het mondkapje te zitten. De Rijksoverheid raadt ook aan om het mondkapje helemaal niet aan te raken bij het op of afzetten, dus is het zeker van belang om tijdens het dragen contact met het mondkapje en de irritatie van mondkapjes te voorkomen.

Persoonlijke Ear Savers

De Ear Saver is in alle soorten en maten beschikbaar. Al onze producten zijn zelfgemaakt, dus ook op maat gemaakt! Je kunt voor jezelf, je partner of je kinderen (meerdere) Ear Savers laten maken om in het dagelijks leven te gaan gebruiken. Zeker als je veel reist (met het OV) kan het handig zijn om meerdere in huis te hebben.

Je kunt aangeven welke kleur je wilt, hoe lang hij moet zijn en of het voor een man of een vrouw is en ik heb hem binnen een dag voor je gemaakt en opgestuurd. Onze standaard formaten zijn 13 cm voor maat M en 17 cm voor maat L. De verzendkosten zijn € 1.00. Voor slechts € 2,50 heb je er dus al een in huis! Je kunt op de mail  van je bestelling antwoorden of het contactformulier invullen met hetzelfde mail-adres als je bestelling als je de kleur en maat wilt doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke producten zo snel mogelijk naar je toekomen.

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

kleur

naar wens, vele kleuren beschikbaar

maat

naar wens, standaard 13 cm (M) of 17 cm (L)

1 beoordeling voor Fijne Ear Savers, handig hulpmiddel voor je mondkapje

  1. Emma

    Ik ben zeer tevreden met mijn Ear Savers. Het ziet er mooi uit, is zacht en het scheelt een hoop irritatie achter de oren

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *