Informatie over bestellingen

Als je een bestelling doet, wordt je gevraagd het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) over te maken naar onze bankrekening.  Als je de bestelling afhaalt in de shop-in-shop “Samen Bij Ellen”, betaal je geen verzendkosten. Deze kun je dan aftrekken van het totaalbedrag. Je krijgt in ieder geval een mail van ons met een “tikkie” betaalverzoek.

Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling retourneren. Dit kan tot 14 dagen na het ontvangen van het product. U kunt dan contact opnemen met ons via het contactformulier.

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. De terugbetaling is binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending.

Wij accepteren geen geretourneerde producten als deze ernstig beschadigd zijn (zoals slijtage of schade). Als dit het geval blijkt te zijn, dan wordt de schade verrekend in het teruggestorte bedrag.

Lees ook meer in onze algemene voorwaarden.

Contactgegevens & Shop-in-Shop

Email: 123zusenzo@ziggo.nl

Vesperstraat 2 Mierlo, 5731 GS Noord-Brabant
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag11:30 – 17:30
zaterdag10:00 – 17:00
06 16066028
Zus en Zo Zelfgemaakt - Informatie over bestellingen -

Indien je vragen hebt over een bestelling of een bestelling wilt plaatsen voor artikelen naar je eigen wens gemaakt, neem dan contact op via het contactformulier.