Ideale mondkapjes: de multisjaal

4.50

Ideaal als mondkapje. De multisjaal is hetzelfde product als een BUFF. De multisjaal heeft echter een naad midden achter, terwijl de BUFF naadloos is. Onze multisjaals zijn vele malen goedkoper dan de originele BUFF en minstens zo praktisch. Het product hebben we multisjaal genoemd, omdat het op allerlei manieren gedragen kan worden. Via het YouTube filmpje “Buff demonstration” krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van deze multisjaal. Bekijk alle kleuren en variaties in deze webshop!

Wissen
Artikelnummer: MS Categorie:

Beschrijving

Buff / multisjaal als mondkapje

Ideaal als mondkapje. De multisjaal is hetzelfde product als een BUFF. De multisjaal heeft echter een naad midden achter, terwijl de BUFF naadloos is. Onze multisjaals zijn vele malen goedkoper dan de originele BUFF en minstens zo praktisch. Het product hebben we multisjaal genoemd, omdat het op allerlei manieren gedragen kan worden. Via het YouTube filmpje “Buff demonstration” krijg je een goede indruk van de mogelijkheden van deze multisjaal. Bekijk alle kleuren en variaties in deze webshop!

Zus en Zo Zelfgemaakt - Ideale mondkapjes: de multisjaal -

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Ons bedrijf is begonnen met het maken van broodmandjes voor de kerst voor een goed doel. Dit is uitgegroeid tot een heuse webwinkel met allerhande artikelen, en een plank in shop-in-shop “Samen Bij Ellen”, waar een deel van onze collectie te koop is. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten, waardoor onze hobby voor ons inspirerend blijft. We volgen hierbij de nieuwste trends.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Mondkapjes tip!

Bekijk ook onze mondkapjes en onze Ear Savers! Deze Ear Savers voorkomen irritatie bij de oren bij het gebruik van  mondkapjes met elastieken.

Extra informatie

kleur

rood, spijker bloem, grijs, lichtzalm, midden zalm, roze streep, wit, blauw, crème blad

maat

ca. 45 x 30 cm

materiaal

jersey

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ideale mondkapjes: de multisjaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *