Trendy bewaardozen in verschillende stijlen

7.5013.95

Bewaardozen in allerlei soorten en maten. Er zit vast wel een bewaardoos tussen die jou aanspreekt. Te gebruiken om allerlei spulletjes in te bewaren. Bijvoorbeeld toiletspullen, sieraden, bonnetjes, haarspeldjes, fopspenen, melktandjes, munten, bureauspullen, sleutels, etc. etc. Let goed op de afmetingen, want de dozen zijn er in allerlei maten, van groot naar klein.

Persoonlijke bewaardozen

Het is mogelijk om je eigen doos te laten maken in de grootte en de stof die je zelf wilt. Je moet zelf een doos en de stof leveren of door ons laten aanschaffen na overleg. Prijs in overleg.

Wissen
Artikelnummer: Box Categorie:

Beschrijving

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Ons bedrijf is begonnen met het maken van broodmandjes voor de kerst voor een goed doel. Dit is uitgegroeid tot een heuse webwinkel met allerhande artikelen, en een plank in shop-in-shop “Samen Bij Ellen”, waar een deel van onze collectie te koop is. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten, waardoor onze hobby voor ons inspirerend blijft. We volgen hierbij de nieuwste trends.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trendy bewaardozen in verschillende stijlen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *