heerlijk zachte baby omslagdoek

14,95

Een heerlijk zachte en warme baby omslagdoek. Gemaakt van een goede kwaliteit badstof. De afmetingen van de doek zijn 75 x 75 cm. De hele omslagdoek is afgebiesd met bijpassend biaisband. In een van de hoeken is een driehoekje opgezet voor het hoofdje van de baby. Hierop past ook een naam. Als je dit wilt, kun je dit op het contactformulier aangeven. Voor elk karakter rekenen we 50 cent. De omslagdoeken zijn ook in andere kleuren dan we nu in voorraad hebben, te bestellen. Reken ca. 3 weken voor het maken.

In dezelfde kwaliteit badstof en in dezelfde kleuren hebben we ook zeer comfortabele badjasjes. Leuk om zo’n setje te hebben of te geven.

Artikelnummer: OD Categorieën: ,

Beschrijving

Baby omslagdoek

Een heerlijk zachte en warme baby omslagdoek. Gemaakt van een goede kwaliteit badstof. De afmetingen van de doek zijn 75 x 75 cm. De hele omslagdoek is afgebiesd met bijpassend biaisband. In een van de hoeken is een driehoekje opgezet voor het hoofdje van de baby. Hierop past ook een naam. Als je dit wilt, kun je dit op het contactformulier aangeven. Voor elk karakter rekenen we 50 cent. De omslagdoeken zijn ook in andere kleuren, dan we nu in voorraad hebben, te bestellen. Reken ca. 3 weken voor het maken.

In dezelfde kwaliteit badstof en in dezelfde kleuren hebben we ook zeer comfortabele badjasjes. Leuk om zo’n setje te hebben of te geven.

Extra informatie

Afmetingen 75 × 75 cm
kleur

wit, grijs

materiaal

badstof

wasvoorschrift

40 °C

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “heerlijk zachte baby omslagdoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *