Drijfkaarsjes

0.501.50

Drijfkaarsjes in hartvorm in diverse kleuren. Erg leuk om te geven op Valentijnsdag of Moederdag, maar natuurlijk altijd geschikt om een cadeautje een persoonlijk tintje te geven.De kaarsjes moeten branden in een schaaltje met een bodem water. Een kaarsje heeft een afmeting van 4 x 4 cm. Prijs per 3 stuks. De kaarsjes worden geleverd zonder schaaltje of glas.  Je kunt ook een setje zelf samenstellen in de door jou gewenste hoeveelheid en kleuren. Vul het contactformulier in, dan sturen we een foto met de kleuren die we hebben. Je kunt dan zelf je keuze maken. Elk kaarsje kost dan €0,50. De kaarsjes worden gemaakt van kaarsresten. Voor de kleuren zijn we afhankelijk van wat we aangeleverd krijgen als kaarsresten. De schaaltjes zijn los te bestellen. Of bestel een schaaltje met een gehaakt hoesje, zoals het blauwe schaaltje uit de voorraad.

Wissen
Artikelnummer: K dr H Categorie:

Beschrijving

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Ons bedrijf is begonnen met het maken van broodmandjes voor de kerst voor een goed doel. Dit is uitgegroeid tot een heuse webwinkel met allerhande artikelen, en een plank in shop-in-shop “Samen Bij Ellen”, waar een deel van onze collectie te koop is. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten, waardoor onze hobby voor ons inspirerend blijft. We volgen hierbij de nieuwste trends.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Gewicht 0.01 kg
Afmetingen 8 × 6 × 2 cm
kleur

wit, rood, blauw, zwart, andere kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drijfkaarsjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *