Vaasje in beton look

1,952,95

Helemaal trendy, deze vaasjes in beton look. Ze zijn beschilderd met betonverf. Ze zijn waterdicht. De buitenkant kan kortdurend tegen water, bij langere blootstelling aan water/vocht kan de verf loslaten. Het is raadzaam de buitenkant meteen te drogen nadat er bloemen in de vaas zijn gezet. Het vaasje is ook zeer decoratief zonder inhoud, vooral in een groepje van verschillende modellen bij elkaar. De vaasjes zijn ook zeer geschikt voor droog- of kunstbloemen. er zijn verschillende modellen. Het ene model is geschikt voor een enkele bloem, terwijl een ander model prima een boeketje kan hebben. De teint van de vaasjes verschilt, omdat ze met de hand beschilderd zijn. Deze vaasjes zijn prima te combineren met onze schaaltjes in beton look.

Wil je een vaas kopen? Bij bestelling van meerdere vaasjes in één keer geldt een korting van 15% op het totaalbedrag. Je kunt dit zelf verrekenen bij het totaalbedrag.

Artikelnummer: Va Categorie:

Beschrijving

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Afmetingen N/B
model

bals, hoog, bier G, bier 2, bier 3, crodino

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vaasje in beton look” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *