Super zacht knuffel konijn (in verschillende kleuren)

10.95

Super zacht knuffel konijn. De lievelingsknuffel voor elk kind. In een van de oren zit een belletje verwerkt. Het kraaltje en/of het halsbandje zijn stevig vastgenaaid, evenals de lusjes, het staartje en het label. Verkrijgbaar in drie kleuren. Zie ook de andere modellen, Ko 02 en Ko 03, of de knuffels met naam. 

Wissen
Artikelnummer: Ko 01 Categorieën: ,

Beschrijving

Knuffel konijn

Dit super zachte knuffel konijn is de lievelingsknuffel van elk kind. Hij is van zachte aaibare jersey gemaakt en heeft lekker lange oren, waaraan je hem gemakkelijk kunt vasthouden. In een van de oren zit een belletje, waardoor hij ook nog geluid maakt. De kop is een beetje opgevuld met zacht materiaal. Het halsbandje, lusje, staartje en label zijn stevig vastgenaaid, zodat de knuffel helemaal veilig is. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Er zijn ook andere modellen, net zo zacht en lief. Zie de producten Ko 02 en Ko 03. Het is ook mogelijk een meer persoonlijk cadeautje te bestellen, zie de knuffels met een naambandje (Ko met naam 01 en Ko met naam 02).

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Ons bedrijf is begonnen met het maken van broodmandjes voor de kerst voor een goed doel. Dit is uitgegroeid tot een heuse webwinkel met allerhande artikelen, en een plank in shop-in-shop “Samen Bij Ellen”, waar een deel van onze collectie te koop is. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten, waardoor onze hobby voor ons inspirerend blijft. We volgen hierbij de nieuwste trends.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Gewicht 0.05 kg
Afmetingen 45 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super zacht knuffel konijn (in verschillende kleuren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *