kerst kaars

6,00

Speciaal voor de kerst en de jaarwisseling hebben we kaarsen gemaakt met een toepasselijke tekst: “Prettige kerstdagen” of “Gelukkig nieuwjaar”. We hebben er toepasselijke figuurtjes bij gekozen, zoals een kerstboompje of sterretjes of twee proostende champagneglaasjes. De kaarsen zijn handgemaakt van kaarsresten, die we gerecycled hebben. Vanwege deze procedure kunnen er kleine onvolkomenheden in de kaarsen zitten, die er bij horen. Altijd een leuk en origineel cadeautje voor jezelf of voor een ander. De kaarsen worden verzonden naar een DHL service point. Indien de kaarsen naar je eigen adres gestuurd moeten worden komt er € 1,25 aan verzendkosten bij. Zie ook onze andere kerstproducten in deze categorie.

Een marien bioloog doet onderzoek naar koraal in Kenia, Diani. Veel koraal gaat verloren door de opwarming van het klimaat. Koraal laat zijn algen los, waarmee hij in symbiose leeft,  als het te lang te warm is. Het koraal verbleekt dan en gaat binnen de kortste keren dood. Men vermoedt dat in het jaar 2050 95% van al het koraal op de hele wereld dood is als we er niets aan doen. Het is mogelijk om het koraal in Kenia te herstellen. Daarvoor moeten kunstmatige riffen gebouwd worden en moet de plaatselijke bevolking voorgelicht worden en moeten er Kenianen opgeleid worden om in de toekomst dit koraal te onderhouden. Voor dit koraalherstelproject is € 40.000,00 nodig. Omdat ik dit een goed streven vind, gaat de totale opbrengst van mijn kaarsen naar dit project. Koop een witte of crème kaars onder het motto “Laat het koraal niet zo verbleken als deze kaars” of koop een mooie gekleurde kaars onder het motto “Laat het koraal weer net zo kleuren als deze kaars”. Bij voorbaat hartelijk dank voor je aankoop.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Kerst kaars of kaars voor de jaarwisseling. Elegante en unieke kaarsen in druppelvorm met de tekst: “prettige kerstdagen” of “gelukkig nieuwjaar” en bijpassende figuurtjes.

Extra informatie

Afmetingen 7,5 × 6 × 19 cm
tekst

prettige kerstdagen, gelukkig nieuwjaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “kerst kaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *