Aanbieding!

Kaarsen vierkant

2.006.50

De vierkante kaarsen zijn gemaakt in een mal van eigen fabricaat. Kleine onvolkomenheden horen bij deze kaarsen, omdat ze handgemaakt zijn van gerecyclede kaarsresten. De versieringen kunnen gemakkelijk verwijderd worden. De grote kaarsen hebben een bodemafmeting van 8 x 8 cm. De hoogte verschilt. De brandduur is aanzienlijk, minimaal 15 uren voor de lagere en minimaal 20 uren voor de hogere kaarsen. De kleinere kaarsen hebben een afmeting van 4 x 4 of 3 x 3 cm en hebben uiteraard een kortere brandduur.

Wissen
Artikelnummer: K 4kant Categorieën: ,

Beschrijving

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Ons bedrijf is begonnen met het maken van broodmandjes voor de kerst voor een goed doel. Dit is uitgegroeid tot een heuse webwinkel met allerhande artikelen, en een plank in shop-in-shop “Samen Bij Ellen”, waar een deel van onze collectie te koop is. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten, waardoor onze hobby voor ons inspirerend blijft. We volgen hierbij de nieuwste trends.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
kleur

crème groen, crème blauw, grijs XL, grijs M, rood, bruin, paars

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaarsen vierkant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *