Kaarsen vierkant

5,99

De vierkante kaarsen zijn gemaakt in een mal van eigen fabricaat. Kleine onvolkomenheden horen bij deze kaarsen, omdat ze handgemaakt zijn van gerecyclede kaarsresten. De grote kaarsen hebben een bodemafmeting van 8 x 8 cm. De hoogte verschilt iets. De brandduur is aanzienlijk,  minimaal 24 uren.

Een marien bioloog doet onderzoek naar koraal in Diani, Kenia. Veel koraal gaat verloren door de opwarming van het klimaat. Koraal laat zijn algen los, waarmee hij in symbiose leeft,  als het te lang te warm is. Het koraal verbleekt dan en gaat binnen de kortste keren dood. Men vermoedt dat in het jaar 2050 95% van al het koraal op de hele wereld dood is als we er niets aan doen. Het is mogelijk om het koraal in Kenia te herstellen. Daarvoor moeten kunstmatige riffen gebouwd worden en moet de plaatselijke bevolking voorgelicht worden en moeten er Kenianen opgeleid worden om in de toekomst dit koraal te onderhouden. Voor dit koraalherstelproject is € 40.000,00 nodig. Omdat ik dit een goed streven vind, gaat de totale opbrengst van mijn kaarsen naar dit project. Koop een witte of crème kaars onder het motto “Laat het koraal niet zo verbleken als deze kaars” of koop een mooie gekleurde kaars onder het motto “Laat het koraal weer net zo kleuren als deze kaars”. Bij voorbaat hartelijk dank voor je aankoop.

Artikelnummer: K 4kant Categorie:

Beschrijving

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 5 × 5 × 8,5 cm
Kleur

donkerrood, oranje, roze, zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaarsen vierkant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *