Ronde kaarsen

2,955,00

Deze kaarsen zijn allemaal handgemaakt van gerecycled kaarsvet. Er zijn verschillende modellen en afmetingen. Het is leuk om de kaarsen met meerdere te combineren op een plateau. Als de kaarsen in glas zijn opgebrand, kun je natuurlijk allerlei andere dingen in het glas doen, zoals drijfkaarsjes, een bloemetje of zand met schelpen. De brandduur van de kaarsen is uiteraard afhankelijk van de grootte van de kaars. We hebben diverse kleuren. Niet alle kleuren staan vermeld op deze site. Stuur via het contactformulier een mailtje, dan sturen wij een foto met de kleuren die we hebben, zodat je een keuze kunt maken. Zie ook onze vierkante kaarsen en andere modellen.

Een marien bioloog doet onderzoek naar koraal in Diani, Kenia. Veel koraal gaat verloren door de opwarming van het klimaat. Koraal laat zijn algen los, waarmee hij in symbiose leeft,  als het te lang te warm is. Het koraal verbleekt dan en gaat binnen de kortste keren dood. Men vermoedt dat in het jaar 2050 95% van al het koraal op de hele wereld dood is als we er niets aan doen. Het is mogelijk om het koraal in Kenia te herstellen. Daarvoor moeten kunstmatige riffen gebouwd worden en moet de plaatselijke bevolking voorgelicht worden en moeten er Kenianen opgeleid worden om in de toekomst dit koraal te onderhouden. Voor dit koraalherstelproject is € 40.000,00 nodig. Omdat ik dit een goed streven vind, gaat de totale opbrengst van mijn kaarsen naar dit project. Koop een witte of crème kaars onder het motto “Laat het koraal niet zo verbleken als deze kaars” of koop een mooie gekleurde kaars onder het motto “Laat het koraal weer net zo kleuren als deze kaars”. Bij voorbaat hartelijk dank voor je aankoop.

Artikelnummer: K rond Categorieën: ,

Beschrijving

Over ons - Zus en Zo Zelfgemaakt

Wij zijn twee zussen met handwerken als hobby. Wij maken al onze producten zelf. De ene zus is gediplomeerd coupeuse en heeft haar eigen atelier gehad. Zij maakt nu zeer mooie quilts, van klein tot groot. De andere zus is lerares in het voortgezet onderwijs. De liefde voor en de handigheid in het handwerken hebben wij meegekregen van onze oma.

Wat wij verkopen

Babyspullen

Kaarsen

Sjaals

Overige producten

Extra informatie

Afmetingen N/B
kleur

blauw, zalmroze, lichtbruin, zwart, oranje, bont, goud, oranje/lila, paars, paars klein, koraalrood, wit, oranje bol, wit bol, turquoise, lichtblauw bol, helblauw, witblauw bol, rood bol, groen bol, bruin bol, grijsbruin bol, off white, crème

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ronde kaarsen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *